EHBO opleidingscursus seizoen 2024/2025
Op de maandagavonden en donderdagavonden starten de beginnerscursusen. De lesavond start om 20.00 uur en eindigd rond 22.00 uur. Rond 21.00 uur is er tijd voor een pauze. Het cursujaar begint elk jaar in begin oktober.Elk jaar krijgen de cursisten een lesrooster vanuit het bestuur.

U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier op deze site.Het bestuur stelt het op prijs als u uzelf opgeeft net na de zomervakantie.

Dit jaar betaald de deelgemeente Rotterdam-Lombardijen het cursusgeld voor de volledige beginnerscursus en uitsluitend voor de eerste 20 aanmeldingen. U moet dan wel in Lombardijen woonachtig zijn. U kunt zich hiervoor aanmelden via een ander kanaal, namelijk via secretariaatehbohetzuiden@gmail.com

 

Herhalingscursussen
De herhalingscursussen worden ook op de maandag- en donderdagavonden gegeven. Ook nu start de lesavond om 20.00 uur en eindigd het om 22.00 uur. Er is rond 21.00 uur een pauze. Elk jaar zijn er 8 herhalingslessen nodig. Elk jaar beginnen de herhalingcursussen in het begin van de maand oktober. U kunt zich hiervoor opgeven via het aanmeldingsformulier. Ook nu stelt het bestuur het op prijs dat u zich aanmeldt net na de zomervakantie.

Reanimatie cursussen
Reanimatiecursussen kunnen doorlopend gedurende het hele jaar worden gegeven.Deze reanimatiecursus kan ook bij u op de lokatie worden aangeboden. U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier. U kunt ook contact opnemen met de voorzitter.